Dispositivos y accesorios
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Prep. 40min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil3 oz
-
2 oz pecorino romano, in piecesParmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (opcional)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
17 g
Calorías
2238 kJ /
535 kcal
Grasa
34 g
Fibra
5 g
Carbohidratos
41 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fresh Pasta Homemade
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Fish Tacos
45min
Basil Pesto
10min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Mexican Creamed Corn
30min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Tuna Tapenade
5min
Tomatillo Avocado Guacamole
10min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Tomato Basil Soup
40min