Dispositivos y accesorios
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Prep. 40min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil3 oz
-
2 oz pecorino romano, in piecesParmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (opcional)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
17 g
Calorías
2238 kJ /
535 kcal
Grasa
34 g
Fibra
5 g
Carbohidratos
41 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fresh Pasta Homemade
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Southwest Quinoa
40min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Pasta Primavera
50min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Hawaiian Summer Rolls
1h
Smoked Chocolate Mousse
45min
Sourdough Bread
23h
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1h
Yam Gratin
30min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min