Dispositivos y accesorios
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
Prep. 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
Cranberry Vinaigrette
-
cranberry sauce4 oz
-
water2 oz
-
red wine vinegar1 oz
-
vegetable oil1 oz
-
whole grain mustard½ oz
-
honey to taste1 tsp
Fall Salad
-
pear e.g. Bosc, D'Anjou, Bartlett (sliced)1
-
lemon juice1 tsp
-
mixed salad greens7 oz
-
dried cherries2 oz
-
chopped pecans toasted (see Tip)2 oz
-
goat cheese crumbled2 oz
-
fresh basil leaves torn6
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
6 g
Calorías
1439 kJ /
344 kcal
Grasa
22 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
34 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thankful for Leftovers
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Dragon Deviled Eggs
2h 30min
Bourbon Ginger Fizz
5min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Spicy Rosemary Mixed Nuts
35min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Tortilla Soup
25min
Keto Cranberry Sauce
20min
Spinach and Artichoke Dip
20min