Dispositivos y accesorios
Lamb tikka with spicy eggplant
Prep. 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Lamb tikka
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
natural yoghurt200 g
-
paprika1 tsp
-
garam masala2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
lamb rump steak trimmed (approx. 2 cm thickness)600 g
Spicy eggplant
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chilli trimmed1
-
brown onion cut into eighths, segments separated150 g
-
olive oil50 g
-
mustard seeds1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
eggplant trimmed, quartered and cut into pieces (3 cm)300 - 350 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
salt1 tsp
-
Lebanese cucumber peeled, deseeded and cut into slices½
-
natural yoghurt to serve
-
fresh mint leaves, for garnishing
-
roti warmed, to serve (optional)4
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1401 mg
Proteína
43.4 g
Calorías
2281.5 kJ /
543.3 kcal
Grasa
25.5 g
Fibra
9.3 g
Grasas saturadas
5.8 g
Carbohidratos
30.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Meals in a Flash
91 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Chilli con carne
45min
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Thai red curry paste
15min
Caribbean curry
40min
Rogan josh
1h 35min
Chicken tikka masala
1h 10min
Vindaloo pork
5h 10min
Beef madras
1h 30min
Sabji (vegetable) curry
30min
Chicken korma
45min
Thai red chicken curry
30min