Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g duck fat, plus an extra 3-4 tbsp to fry (see Tips)
- 1 carrot, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g streaky bacon, cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp dried thyme
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g water
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 - 500 g kransky sausages, cut into slices on the diagonal (1 cm - see Tips)
- 400 g canned butter beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 8 slices bread of choice (approx. 5 mm thickness )
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3148.3 kJ / 749.6 kcal
- Proteína
- 25 g
- Carbohidratos
- 22.5 g
- Grasa
- 60.6 g
- Grasas saturadas
- 19.9 g
- Fibra
- 9.3 g
- Sodio
- 1376.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Mexican cottage pie
1j 30 menit
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Chorizo meatballs and potato stew
40 min
Apricot chicken risotto
30 min
Shepherd's pie
55 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Shepherd's pie with butter bean mash
1j
One pot pasta with chorizo
35 Min
Sausage ragu with orecchiette
1j
Irish stew
1j 30 menit
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 Std. 15 Min