Dispositivos y accesorios
Ricotta and spinach crespelle "cake"
Prep. 40min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
plain flour120 g
-
polenta (fine)2 tbsp
-
eggs2
-
fresh chives cut into quarters, plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
milk350 g
-
olive oil20 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
salted butter cut into pieces, plus extra for frying20 g
-
fresh baby spinach leaves300 g
-
ricotta350 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
thickened cream50 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
912.1 mg
Proteína
28.9 g
Calorías
2534.4 kJ /
603.4 kcal
Grasa
37.2 g
Fibra
4.8 g
Grasas saturadas
22.1 g
Carbohidratos
35.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Meals in a Flash
91 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Filo spinach slice
55min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Courgette strudel
1h 20min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Celeriac parmigiana
1h 10min
Buttermilk corn cakes
25min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Fresh tomato tart
40min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Salmon filo spiral
1h 10min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min