Versiones compatibles
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Garlic Mayo
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 300 g sunflower oil
- 1 garlic clove
- 1 medium egg
- 1 tsp dry sherry
- 20 g lemon juice
- ½ tsp fine sea salt
Aubergine and Potato Croquettes
- 4 aubergines (approx. 1000 g), halved lengthways
- 1 Tbsp olive oil, plus extra, for greasing
- 4 pinches fine sea salt
- 500 g water
- 280 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), halved
- 200 g feta cheese, cut in pieces
- 1 medium egg
- 100 g breadcrumbs (see tip)
- 100 g breadcrumbs
- frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 462 kJ / 110 kcal
- Proteína
- 2 g
- Carbohidratos
- 4 g
- Grasa
- 10 g
- Fibra
- 0.7 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Tomato Sauce
40min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3hod.
Almond and Matcha Cake
1 godz. 10 min
Pistachio Cupcakes
40min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Fresh Pasta Dough
1h
Creamy Tomato Soup
25min
Pollock Croquettes with Olives
1 Std. 40 Min
Green pancakes with ham and cheese
55 Min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1 Std. 45 Min
Slow Cooked Beans with Cider
2hod. 30min