Versiones compatibles
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Garlic Mayo
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 300 g sunflower oil
- 1 garlic clove
- 1 medium egg
- 1 tsp dry sherry
- 20 g lemon juice
- ½ tsp fine sea salt
Aubergine and Potato Croquettes
- 4 aubergines (approx. 1000 g), halved lengthways
- 1 Tbsp olive oil, plus extra, for greasing
- 4 pinches fine sea salt
- 500 g water
- 280 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), halved
- 200 g feta cheese, cut in pieces
- 1 medium egg
- 100 g breadcrumbs (see tip)
- 100 g breadcrumbs
- frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 462 kJ / 110 kcal
- Proteína
- 2 g
- Carbohidratos
- 4 g
- Grasa
- 10 g
- Fibra
- 0.7 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20 min
Cheeseboard Spaghetti
45 min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 godz.
Onion Soup
1 godz.
Mayonnaise
5 min
Tomato Sauce
40min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35min