Dispositivos y accesorios
Quenelles with Watercress Sauce
Prep. 40min
Total 2h 45min
4 portions
Ingredientes
Quenelles
-
white fish fillets, skinless cut in pieces375 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
unsalted butter diced100 g
Panade
-
unsalted butter diced30 g
-
milk100 g
-
plain flour50 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
egg whites from medium eggs2
-
water600 g
Sauce
-
cornflour1 Tbsp
-
single cream100 g
-
shallots halved2
-
unsalted butter diced30 g
-
watercress plus extra for garnish150 g
-
water200 g
-
natural yoghurt100 g
-
chicken stock paste1 Tbsp
-
lemon juice only½
-
ground black pepper to taste
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portions
Proteína
27 g
Calorías
2502 kJ /
598 kcal
Grasa
46 g
Fibra
2 g
Carbohidratos
20 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
ENTERTAINING MADE EASY
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Duck and Pork Terrine
52h
Asparagus Stem Soup
55min
Broccoli and stilton soup
30min
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Onion Soup
1h
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Celeriac and Apple Soup
55min
Emmental Gougères
50min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min