Dispositivos y accesorios
Beef Rendang
Prep. 10min
Total 2h 30min
4 portions
Ingredientes
-
peanut oil1 Tbsp
-
beef topside, cut in pieces (3 cm)stewing steak cut in pieces (3 cm)1000 g
-
coriander seeds5 g
-
cumin seeds5 g
-
dried fennel seeds5 g
-
fine sea salt10 g
-
black peppercorns5 g
-
onions quartered240 g
-
garlic cloves4
-
fresh lemon grass white part only, cut in pieces2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh red chillies halved, deseeded4
-
water50 g
-
coconut cream800 g
-
tamarind paste1 Tbsp
-
fresh coriander leaves only½ bunch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1243.3 mg
Proteína
62.4 g
Calorías
3676.6 kJ /
878.7 kcal
Grasa
57.5 g
Fibra
5.1 g
Grasas saturadas
43.3 g
Carbohidratos
31.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Prawn Bhuna
30min
Green Curry Chicken
55min
Quick Lamb Dhansak
50min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Beef rendang
6h 20min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Prawn Xacuti
1h 20min
Lamb Keema with Peas
1h
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Thai Green Curry Paste
15min
Keralan Fish Curry
30min
Prawn Curry
30min