Dispositivos y accesorios
Lamb Keema with Peas
Prep. 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
cumin seeds2 Tbsp
-
coriander seeds1 Tbsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
garlic cloves5
-
fresh bird's eye chillies halved, to taste1 - 2
-
onions quartered150 g
-
ghee30 g
-
cloves6
-
cinnamon stick small1
-
black peppercorns6
-
ground turmeric1 tsp
-
garam masala (opcional)1 Tbsp
-
lamb mince broken in pieces500 g
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
water200 g
-
½ tsp meat stock paste, homemademeat stock cube (for 0.5 l) lamb or beef, crumbled½
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
frozen green peas150 g
-
garam masala (opcional) or to taste1 Tbsp
-
fine sea salt (opcional) or to taste1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
30.7 g
Calorías
1897 kJ /
454 kcal
Grasa
28 g
Carbohidratos
19.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
A Taste of India
72 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Prawn Bhuna
30min
Lamb Korma
4h
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Chicken Jalfrezi
1h
Chapatis
1h 30min
Kofta Curry
1h 10min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Beef Madras
1h 30min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Chicken Saag
50min