Dispositivos y accesorios
Mexican Quinoa Salad
Prep. 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
quinoa180 g
-
olive oil45 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
water700 g
-
red pepper diced (1 cm) (approx. 100 g)1
-
orange pepper diced (1 cm) (approx. 100 g)1
-
tinned black beans (drained weight)420 g
-
tinned sweetcorn (drained weight)200 g
-
spring onions sliced (2 mm)4
-
avocado diced (1 cm)½
-
cider vinegar30 g
-
honey20 g
-
lime juice30 g
-
fresh coriander leaves only, plus 6 sprigs for garnishing10 g
-
fresh jalapeño chilli halved, deseeded1
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
English mustard½ tsp
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
13.8 g
Calorías
1571 kJ /
374 kcal
Grasa
12.5 g
Carbohidratos
43.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Super Salads
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min