Dispositivos y accesorios
Sambal Kangkung
Prep. 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
dried shrimp rinsed15 g
-
shallots30 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies deseeded, cut in pieces15 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften5 g
-
belacan (shrimp paste)15 g
-
cooking oil20 g
-
kangkung cut into 5 cm length350 g
-
salt adjust to taste1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
261.9 mg
Proteína
6.1 g
Calorías
380.6 kJ /
91 kcal
Grasa
5.8 g
Fibra
2.6 g
Grasas saturadas
0.9 g
Carbohidratos
6.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Kam Heong Chicken
1h 20min
Cantonese Steamed Fish
40min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Daging Merah
35min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Ayam Balado
45min
Ayam Masak Kicap
40min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Mee Goreng Mamak
20min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min