![Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/204901.jpg)
Versiones compatibles
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Batbout
- 320 g water
- 30 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil
- 250 g plain flour
- 80 g wholemeal flour
- 240 g semolina
- 1 ½ tsp salt
Lamb meatballs
- 20 g olive oil, plus extra for greasing and frying
- 4 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 500 g lamb mince
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 ½ tsp paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 ½ tsp salt
- 1 tsp ground cayenne pepper
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 800 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp sugar
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 3730.3 kJ / 888.2 kcal
- Proteína
- 43 g
- Carbohidratos
- 114.1 g
- Grasa
- 26.4 g
- Fibra
- 10.8 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken tikka masala
1h 10min
Bread bowl chicken stew
3 Std. 45 Min
Tandoori chicken
45 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20min
Koththu roti
1h 5min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Spiced lamb flatbread
2sa
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Mexican chicken stew
40 min