Versiones compatibles
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Batbout
- 320 g water
- 30 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil
- 250 g plain flour
- 80 g wholemeal flour
- 240 g semolina
- 1 ½ tsp salt
Lamb meatballs
- 20 g olive oil, plus extra for greasing and frying
- 4 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 500 g lamb mince
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 ½ tsp paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 ½ tsp salt
- 1 tsp ground cayenne pepper
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 800 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp sugar
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 3730.3 kJ / 888.2 kcal
- Proteína
- 43 g
- Carbohidratos
- 114.1 g
- Grasa
- 26.4 g
- Fibra
- 10.8 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken tikka masala
1 Std. 10 Min
Chicken tikka masala with saffron rice
4 godz. 40 min
Moroccan chicken with couscous
45 Min
Lamb saag
1 Std. 30 Min
Seekh kebabs
50min
Lamb korma
4u.
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2 Std.
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Spiced lamb flatbread
2 Std.
Moroccan lamb with pilaf
5 Std. 40 Min
Indian kofta curry with broccoli rice
50min