![Moroccan harira soup with chicken Moroccan harira soup with chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B082B3E4-17D9-49B4-8364-B066DDC4B615/Derivates/2de9b55c-7a54-48d5-8eec-39c017f5b1ca.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
- 120 g leeks (white part only), cut into pieces
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 100 g carrots, cut into pieces
- 30 g olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground coriander
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground turmeric
- 2 - 3 tbsp harissa, to taste (see Tips)
- 400 g water
- 600 g tomatoes, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 90 g dried green lentils (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g raw sugar
- 1 tsp lemon juice
- 4 skinless chicken thigh fillets (approx. 400 g), cut into pieces (2 cm)
- natural yoghurt, to serve
- toast, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 2165 kJ / 515.5 kcal
- Proteína
- 32.1 g
- Carbohidratos
- 45.7 g
- Grasa
- 20.2 g
- Fibra
- 10.8 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 Min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Tuscan bean soup
40 Min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Salmon kabsa
40 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Pasta alla puttanesca
35 Min
Spicy eggs with tomato sauce
30 Min
Indian spiced sweet potato soup
25 Min
Ribollita
50 Min
Mexican chicken stew
40 Min