Dispositivos y accesorios
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Prep. 45min
Total 4h 15min
4 portions
Ingredientes
Brine
-
water500 g
-
fine sea salt25 g
-
pink Himalayan salt coarse2 ½ tsp
-
clove1
-
bay leaf1
-
juniper berries2
-
orange peel1 piece
-
quails oven ready4
Celeriac Tea
-
celeriac large1
-
rapeseed oil10 g
-
fresh sage leaves2
-
onions sliced100 g
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
garlic cloves sliced2
-
chicken stock strong-flavoured1000 g
-
baby cos lettuce leaves8
Celeriac Purée
-
unsalted butter cut in pieces60 g
-
double cream80 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
rapeseed oil10 g
-
unsalted butter30 g
-
watercress stalks8 g
-
apples cut in matchsticks with peel at each end2
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
52 g
Calorías
3220 kJ /
774 kcal
Grasa
54 g
Carbohidratos
16 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Pineapple parcels
1 Std.
Sous-vide Miso Aubergine
2 Std. 50 Min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 Min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 Min
Spiced pork terrine
24 Std.
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2 Std.
Decadent Chocolate and Coconut Cups
1 Std.
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Cheese soufflés
30 Min
Mixed meat rillettes
4 Std. 10 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Crab Tart
2 Std. 30 Min