Dispositivos y accesorios
Stir-fried Vegetables
Prep. 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves10 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
pak choi or other green vegetables, cut in strips (see tip)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
1 g
Calorías
151 kJ /
36 kcal
Grasa
3 g
Fibra
1.3 g
Carbohidratos
2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Shallot Oil
25 min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Fried Beehoon
20 min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Mushroom Broth
30 min
Stir-fried Clams
35 min
Stir-fried vegetables
10 min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min