Dispositivos y accesorios
Chickpea soup (Revithia)
Prep. 5min
Total 1h 40min
6 portions
Ingredientes
-
brown onions cut in halves150 g
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
water chilled250 g
-
plain flour30 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 1/2 lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
12 g
Calorías
1054 kJ /
251 kcal
Grasa
9 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
27 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Chocolate Cake Pops
4h 50min
Gefilte Fish
1h 10min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15min
Avocado with egg and salmon tartare
45min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min
Apple Punch
30min
Speedy Bassara
25min
Currywurst Sauce
30min
Miso Soup
40min