Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 oz stew meat, beef, cubed (approx. 1 in.)
- 1 oz Worcestershire sauce
- ¼ tsp ground cloves
- 2 tsp salt, divided
- 1 tsp ground black pepper
- 32 oz russet potatoes, peeled, cubed (approx. ½ in.)
- 12 oz whole milk
- 1 oz salted butter
- 5 oz yellow onion, cut into pieces (approx. 1 md. onion)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 3 oz carrots, cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 lg. carrots)
- 3 oz celery, cut into pieces ( ½ in.), (approx. 2 stalks)
- 3 oz parsnips, cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 sm. parsnips)
- 2 tbsp all-purpose flour
- 3 tbsp tomato paste
- 1 heaping tsp beef stock paste
- 12 oz water
- 4 oz green peas (fresh or frozen), plus 12 extra peas to make ghost eyes
- 4 oz yellow corn (fresh or frozen)
- 4 oz fresh white button mushrooms, sliced or diced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2222 kJ / 531 kcal
- Proteína
- 41 g
- Carbohidratos
- 54 g
- Grasa
- 17 g
- Grasas saturadas
- 7.7 g
- Fibra
- 36 g
- Sodio
- 1082.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Chunky Beef Stew
2 Std. 10 Min
Beef Chili
1h 5min
Shepherd's Pie
1 Std. 15 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 10 Min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min