Dispositivos y accesorios
Turkey rolls with gorgonzola
Prep. 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
turkey escalopes10
-
shallot1
-
extra virgin olive oil40 g
-
fresh baby spinach washed and dried200 g
-
Gorgonzola or other type of blue cheese (e.g. Roquefort, Stilton), cut into pieces250 g
-
water700 g
-
milk150 g
-
plain flour20 g
-
fine salt1 teaspoon
-
freshly ground black pepper1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
51.5 g
Calorías
2130 kJ /
509 kcal
Grasa
30.5 g
Fibra
1.2 g
Carbohidratos
7.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Focus on Poultry
10 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Cornbread
1h
Fruit and Yoghurt Purée
5min
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Ninguna valoración
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Grah i Varivah (Bean Soup)
2h
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26h 50min
Potato goulash
1h
Red mullet couscous with peppers
Ninguna valoración
Peas and jamon
40min
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30min
Three-milk Cake
2h