Dispositivos y accesorios
Rice cake with sweet azuki bean paste
Prep. 35min
Total 8h 30min
6 portions
Ingredientes
Sweet azuki bean paste
-
dried adzuki beans soaked for 4-24 hours150 g
-
water850 g
-
brown sugar50 g
Rice cake
-
white rice flour (seeTips)100 g
-
125 g rice flour, sweet (see Variations)glutinous rice flour125 g
-
icing sugar (see Tips)60 g
-
full cream milk75 g
-
mixed dried fruit (e.g. raisins, apricots, peaches), cut into small pieces15 g
-
water1000 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
8 g
Calorías
1318 kJ /
314 kcal
Grasa
1 g
Fibra
4.3 g
Carbohidratos
66 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
Prune jam
55min
Apple cake
1h
Slow cooked chickpeas (TM5)
26h 5min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26h 50min
Lavender honey ice cream
12h 25min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Achcharu (pickle)
48h 30min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Autumn vegetable gratin
50min
Apple tart
1h
Rustic bread
2h