Versiones compatibles
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Blue matcha ice cream
- 1 tbsp blue matcha powder (see Tips)
- 3 tbsp hot water
- 3 egg yolks
- 80 g sugar
- 250 g pouring (whipping) cream
Sweetened coconut cream
- 250 g coconut cream
- 1 tsp potato starch
- 1 tbsp caster sugar
Black sticky rice with taro
- 250 g black glutinous rice (see Tips)
- 900 g cold water, plus extra for soaking
- 1500 g boiling water
- 2 tsp salt
- 200 g taro, peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 250 g coconut cream
- 145 g caster sugar
- 1 tbsp sesame seeds, toasted, for garnishing
- 40 g coconut flakes, toasted, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4713.6 kJ / 1122.3 kcal
- Proteína
- 12.5 g
- Carbohidratos
- 124.1 g
- Grasa
- 65 g
- Grasas saturadas
- 44.8 g
- Fibra
- 6.1 g
- Sodio
- 1160.2 mg
Recetas alternativas
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Taiwanese traditional Pork floss
1 Std. 40 Min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 Std. 40 Min
Fruit ice cream
10min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Cream of Lotus
40min
Chicken banh mi
4 godz. 35 min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 Std. 55 Min
Mantou buns
1h 30min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 godz. 30 min