![Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen) Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9242eef6-6e2c-48fb-a5a9-85aa93857ea0/Derivates/17c75644-c869-4441-898f-a92867f2a382.jpg)
Versiones compatibles
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Blue matcha ice cream
- 1 tbsp blue matcha powder (see Tips)
- 3 tbsp hot water
- 3 egg yolks
- 80 g sugar
- 250 g pouring (whipping) cream
Sweetened coconut cream
- 250 g coconut cream
- 1 tsp potato starch
- 1 tbsp caster sugar
Black sticky rice with taro
- 250 g black glutinous rice (see Tips)
- 900 g cold water, plus extra for soaking
- 1500 g boiling water
- 2 tsp salt
- 200 g taro, peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 250 g coconut cream
- 145 g caster sugar
- 1 tbsp sesame seeds, toasted, for garnishing
- 40 g coconut flakes, toasted, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4713.6 kJ / 1122.3 kcal
- Proteína
- 12.5 g
- Carbohidratos
- 124.1 g
- Grasa
- 65 g
- Grasas saturadas
- 44.8 g
- Fibra
- 6.1 g
- Sodio
- 1160.2 mg
Recetas alternativas
Lollipops
40min
Pumpkin Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 10min
Pumpkin Kaya
35min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 Std. 40 Min
Sable choux with lime ganache
26sa
Asian master stock
1 Std. 45 Min
Beetroot ciabatta
15h
XO sauce
1h 50min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Gado gado
1h
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1h
Millet
1u. 35min