Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g dried porcini mushrooms
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 50 g dry white wine
- 600 g water
- 200 g pouring (whipping) cream
- 80 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 - 3 pinches salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 pinch cayenne pepper
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 3 tbsp crème fraîche
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks, chopped for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1650.4 kJ / 392.9 kcal
- Proteína
- 4.7 g
- Carbohidratos
- 16.9 g
- Grasa
- 33.7 g
- Grasas saturadas
- 22 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 603.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Broccoli soup with sage oil
30min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Cucumber soup
25min
Cucumber soup with prawn skewers
Keine Bewertungen
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Mushroom soup
30min
Cream of mushroom soup
20 min
Sweetcorn and potato chowder
40min
Zucchini soup
25min
Cream of tomato soup
25min