Versiones compatibles
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
- 80 - 100 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 1 - 2 carrots
- 1 courgette
- 400 g water, plus extra for soup
- 2 tsp salt
- 450 g mixed vegetables (e.g. potato, courgette, carrot, leek), cut in pieces
-
500
g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
o bien 500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm) -
20
g butter (opcional)
o bien 1 Tbsp cream (opcional)
Sauce
-
50
g crème fraîche
o bien 50 g cream, min. 30% fat - 1 Tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 1973 kJ / 473 kcal
- Proteína
- 34 g
- Carbohidratos
- 20 g
- Grasa
- 29 g
- Fibra
- 5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken with Peppers and Rice
1h
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Vegetable Soup
35 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Mayonnaise
5 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1h 30min
Tomato Rice
30 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 Min