Versiones compatibles
Creamy vegetable soup, steamed chicken with vegetable tagliatelle and mustard sauce
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Soup, steamed chicken and vegetable tagliatelle
- 80 - 100 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 1 - 2 carrots
- 1 courgette
- 400 g water, plus extra for soup
- 2 tsp salt
- 450 g mixed vegetables (e.g. potato, courgette, carrot, leek), cut in pieces
-
500
g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
o bien 500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm) -
20
g butter (opcional)
o bien 1 Tbsp cream (opcional)
Sauce
-
50
g crème fraîche
o bien 50 g cream, min. 30% fat - 1 Tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 1973 kJ / 473 kcal
- Proteína
- 34 g
- Carbohidratos
- 20 g
- Grasa
- 29 g
- Fibra
- 5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1 Std. 30 Min
Beef Stroganoff
1h
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 Std. 30 Min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Potato Cakes
45 Min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1h
Cucumber Soup
25min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Banana Mug Cakes
10 Min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Piped Raspberry Mousse
1h