Versiones compatibles
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 600 g water
- 2 garlic cloves
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper, to taste
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick), skinless, boneless
- 400 g potatoes, new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea flour
- 1 tsp sugar
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut in slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 250 g plain yoghurt
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1830 kJ / 437 kcal
- Proteína
- 36 g
- Carbohidratos
- 28 g
- Grasa
- 18 g
- Fibra
- 5.9 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15 min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Chicken and Spelt Salad
1h 15 min
Hake and Prawn Burger
15min
Veracruz Fish
30 min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45 min
Tomato and Haddock Rice
50 min