Dispositivos y accesorios
Spring Vegetable Penne
Prep. 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
courgettes cut in pieces (3 cm)200 - 250 g
-
water1600 g
-
fresh green peas shelled100 g
-
fresh asparagus tips100 g
-
penne200 g
-
olive oil1 Tbsp
-
hard goat's cheese cut in pieces100 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves10 g
-
plain yoghurt100 g
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Proteína
16.3 g
Calorías
1311 kJ /
310 kcal
Grasa
8 g
Fibra
5.5 g
Carbohidratos
42.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Easy Pasta
11 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Creamy Pea Pasta
25 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Hazlenut and Sunflower Spread
8 godz. 10 min
Tempeh Bolognaise
30 min
Pasta and Chickpea Salad
25 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Baby-friendly Butternut and Kidney Bean Quesadillas
45 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min