Dispositivos y accesorios
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
Prep. 45min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)140 g
-
smoked cheese (e.g. smoked mozzarella, smoked Edam), cut in pieces (4-5 cm)200 g
Filling
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
300 g tinned artichoke hearts, drainedartichoke hearts300 g
-
white wine100 g
-
ricotta cheese100 g
-
eggs2
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
cannelloni (large, dried, cylindrical egg pasta) (approx. 180 g)16
Tomato Sauce
-
celery stalk cut in pieces40 g
-
onion halved30 g
-
carrot cut in pieces40 g
-
garlic clove1
-
400 g ripe tomatoes, cut in pieces (3-4 cm)tinned whole tomatoes400 g
-
water200 g
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
39 g
Calorías
2997 kJ /
715 kcal
Grasa
39 g
Fibra
12.2 g
Carbohidratos
40 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Great Taste On Every Level
72 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Salt Cod Gratin
50 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Pumpkin Pie
5 godz.
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 min
Reuben's Stew
5 min
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 godz. 35 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.