Dispositivos y accesorios
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
Prep. 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pork mince (opcional) broken in pieces100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
6 crab sticks, cut in piecesmedium raw prawns, peeled6
-
frozen peas (25 g)30
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
12 g
Calorías
576 kJ /
138 kcal
Grasa
9 g
Fibra
0.2 g
Carbohidratos
2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Great Taste On Every Level
72 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Homemade Soy Milk
35 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Summer seafood soup
45 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min