Dispositivos y accesorios
Steak tartare
Prep. 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
spring onions/shallots trimmed40 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
pickled cucumber (approx. 60 g)1
-
lemon juice1 tsp
-
olive oil2 tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)250 g
-
egg yolks room temperature4
-
bread to serve
-
mixed salad greens to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
839.3 mg
Proteína
20.3 g
Calorías
1140 kJ /
271.5 kcal
Grasa
11 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
3.1 g
Carbohidratos
22 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eat Well
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 Std.
Caesar salad dressing
10 Min
Steak Tartare
15 Min
Salmon Tartare
25 Min
Steak tartare
30 Min
Turkey roulades with minted pea mash
35 Min
Beurre Blanc
20 Min
Beurre blanc
15 Min
Bucatini amatriciana
45 Min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Chipotle Caesar Salad
30 Min