Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dressing
- 60 g tahini
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp lemon juice
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tsp honey (optional)
- ¼ tsp salt
- 100 g extra virgin olive oil
Bowl
- 400 g cauliflower, cut into small florets
- 500 g water
- 2 - 3 carrots (approx. 130 g), cut into thin noodles (see Tips)
- 1 bunch asparagus, ends trimmed
- 1 - 2 tsp ghee, for frying (optional)
- 8 slices haloumi (optional)
- 4 - 8 eggs, shells thoroughly washed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, cut into pieces
- 2 sprigs fresh mint, cut into pieces
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 3 tbsp sesame seeds (see Tips)
- 1 - 2 avocados, flesh only, cut into thin slices
- sauerkraut (or other fermented veggies, such as the Fermented beetroot and apple salsa)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3925.8 kJ / 934.5 kcal
- Proteína
- 38.3 g
- Carbohidratos
- 13.6 g
- Grasa
- 78.7 g
- Grasas saturadas
- 17.8 g
- Fibra
- 15.6 g
- Sodio
- 2408.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30min
Beetroot salad
10min
Asian-style fish fillets
30 min
Chicken velouté meal
40min
Better-for-you custard
15min
Turmeric fish
30 min
Avo and egg spread
35min
Quinoa crumbed fish with slaw
2 godz.
Green goodness soup
10min
Fruit and nut muesli
10min
Miso soup
30 min
Mango muesli
5 min