Dispositivos y accesorios
Aubergine and Tomato Pasta
Prep. 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
olive oil40 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered120 g
-
600 g tomatoes, tinned, cut in pieces (2 cm)ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)600 g
-
fine sea salt or more to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper or more to taste½ tsp
-
caster sugar1 tsp
-
aubergines cut in pieces (2 cm)450 g
-
dried pasta eg. Farfalle or Amori350 g
-
water700 g
-
fresh basil leaves5 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
17.3 g
Calorías
2141 kJ /
512 kcal
Grasa
15.8 g
Carbohidratos
75.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
When in Rome...
11 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Vegetable Stroganoff
30min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Indian Vegetable Curry
50min
Pea Quiche
1h
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Chickpea Soup with Spinach
40min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Pearl Barley and White Bean Stew
1h