Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g coconut cream
- 60 g Thai green curry paste (see Tips)
- 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 30 - 50 g fish sauce, to taste
- 1 tsp palm sugar
- 250 - 300 g fresh mixed mushrooms (i.e. shiitake, button, field), cut into bite-sized pieces or slices
- 80 g canned bamboo shoots, drained
- 7 fresh kaffir lime leaves
- fresh Thai basil leaves or coriander leaves, for garnishing
- fresh long green chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1383 kJ / 329.3 kcal
- Proteína
- 27.5 g
- Carbohidratos
- 6.4 g
- Grasa
- 21.2 g
- Grasas saturadas
- 13.8 g
- Fibra
- 2.8 g
- Sodio
- 1848.9 mg
Recetas alternativas
Lamb korma
4 Std.
Thai chilli chicken and basil
30 Min
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Thai red curry paste
15 Min
Thai beef salad
1h 15min
Thai green curry paste
10 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Quick massaman beef curry
40 Min
Beef and potato massaman curry
2j 10 menit
Thai red pork curry
35min
Coconut fish curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Thai red chicken curry
30 Min