Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g coconut cream
- 60 g Thai green curry paste (see Tips)
- 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 30 - 50 g fish sauce, to taste
- 1 tsp palm sugar
- 250 - 300 g fresh mixed mushrooms (i.e. shiitake, button, field), cut into bite-sized pieces or slices
- 80 g canned bamboo shoots, drained
- 7 fresh kaffir lime leaves
- fresh Thai basil leaves or coriander leaves, for garnishing
- fresh long green chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1383 kJ / 329.3 kcal
- Proteína
- 27.5 g
- Carbohidratos
- 6.4 g
- Grasa
- 21.2 g
- Grasas saturadas
- 13.8 g
- Fibra
- 2.8 g
- Sodio
- 1848.9 mg
Recetas alternativas
Quick massaman beef curry
40 Min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Thai red pork curry
35min
Lamb saag
1h 30 min
Lamb korma
4h
Prawn and chicken laksa
40 Min
Thai green curry paste
10 min
Coconut lamb curry
2 godz.
Thai red chicken curry
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min