Dispositivos y accesorios
Mango, ginger and chilli chutney
Prep. 10min
Total 25h 10min
1070 g
Ingredientes
-
oil1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices10 g
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
nigella seeds2 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground cardamom¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mango flesh only, cut into pieces (2 cm) (see Tips)700 g
-
raw sugar250 g
-
white vinegar120 g
-
salt1 tsp
-
raisins100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1070 g
Sodio
2428.9 mg
Proteína
12.4 g
Calorías
7985.2 kJ /
1908.5 kcal
Grasa
21.3 g
Fibra
17.6 g
Grasas saturadas
2.3 g
Carbohidratos
442.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Dukkah
25 min
Chocolate and anise fruit bark
2 godz. 20 min
Citrus marmalade
2 godz. 20 min
Gin and tonic drizzle cake
1 godz.
Chilli and apple jelly
4 godz. 15 min
Madras curry powder
15 min
Spiced tomato chutney
30 min
Mango chutney
1 godz. 20 min
Spicy peach and mango chutney
45 min
Red onion relish
50 min
Cucumber and mint raita
30 min
Sweet chilli sauce
1 godz. 5 min