Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 gramů uzeného sýru, na kousky (1 cm)
- 50 gramů cibule, na čtvrtky
- 100 gramů tyrolského špeku, na kostičky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů bílého vína, suchého
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička soli, plus podle chuti
o bien 1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty - 2 špetky šafránu
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 2645 kJ / 631 kcal
- Proteína
- 21.2 g
- Carbohidratos
- 67.6 g
- Grasa
- 30.85 g
- Fibra
- 0.66 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30p
Zámecké rizoto
35p
Smažený sýr bez smažení s bramborami
40p
Rajčatové muffiny se sýrem mozzarella
50p
Špagety Carbonara
40p
Venkovské rizoto
30p
Hráškové rizoto s pancettou
30p
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40p
Milánské rizoto
30p
Rizoto s kari a mrkví
30p
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22p
Špagety s rajčaty a slaninou
35p