Ice cream cone cupcakes
TM6 TM5 TM31

Ice cream cone cupcakes

4.4 (14 valoraciones )

Ingredientes

Cupcakes

  • 24 - 28 mini ice cream cones (see Tips)
  • 250 g white sugar
  • 250 g unsalted butter, cut into pieces and softened
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 200 g buttermilk
  • 4 eggs
  • 400 g self-raising flour
  • 1 pinch salt
  • natural food colouring of choice (approx. 3 colours)

Buttercream icing

  • 500 g icing sugar (see Tips)
  • 240 g unsalted butter, cut into pieces and softened
  • 2 tsp boiling water
  • ½ tsp natural vanilla extract
  • 100s and 1000s sprinkles (or sprinkles of choice)

Inf. nutricional
por 1 portions
Calorías
1370 kJ / 326.2 kcal
Proteína
3.7 g
Carbohidratos
44.3 g
Grasa
15.4 g
Grasas saturadas
9.3 g
Fibra
0.9 g
Sodio
137.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas