Versiones compatibles
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bot chien (rice flour cake)
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 1120 g water
- 210 g rice flour
- 1 tbsp arrowroot flour
- ¼ tsp salt
Pickled vegetables
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 50 g carrot, peeled into ribbons
- 50 g daikon, peeled into ribbons
Dipping sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese black vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Assembly
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp vegetable oil
- 4 eggs
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1958.1 kJ / 466.2 kcal
- Proteína
- 12.4 g
- Carbohidratos
- 63.5 g
- Grasa
- 17.6 g
- Grasas saturadas
- 2.7 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 1385.4 mg
Recetas alternativas
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Saffron arancini
25h 25min
Silverbeet and mushroom calzone
2 godz.
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Fish stock
35min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50min
Tamarind paste
45min
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Crispy bread with tapenade
45min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25 Std. 20 Min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min