Versiones compatibles
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bot chien (rice flour cake)
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 1120 g water
- 210 g rice flour
- 1 tbsp arrowroot flour
- ¼ tsp salt
Pickled vegetables
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 50 g carrot, peeled into ribbons
- 50 g daikon, peeled into ribbons
Dipping sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese black vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Assembly
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp vegetable oil
- 4 eggs
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1958.1 kJ / 466.2 kcal
- Proteína
- 12.4 g
- Carbohidratos
- 63.5 g
- Grasa
- 17.6 g
- Grasas saturadas
- 2.7 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 1385.4 mg
Recetas alternativas
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Pork Trotter Jelly
8 godz.
Mushroom stock paste
1h 35 min.
Pearl rice meatballs
2h
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Gado gado
1h
Hot and sour soup
55 min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 godz. 30 min
Fragrant pipis
30 min