Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Nuoc cham dressing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 2 tbsp lime juice
- 120 g water
- 50 g fish sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 40 g palm sugar
Chicken and rice
- 250 g jasmine rice
- 1200 g water, plus extra as required
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tsp sesame oil
- 4 skinless chicken breast fillets (approx. 700 g), cut lengthways into quarters
- 3 spring onions/shallots, cut into thin slices, to serve
- 20 fresh mint leaves (approx. 2 sprigs), to serve
- 100 g cucumber, cut into thin slices, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2160.8 kJ / 514.5 kcal
- Proteína
- 46.1 g
- Carbohidratos
- 65.4 g
- Grasa
- 6.5 g
- Grasas saturadas
- 1.7 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sodio
- 3303.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Curry laksa
45 min
Chilli lime sauce
5 menit
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min