![Com ga rau thom (chicken with rice and mint) Com ga rau thom (chicken with rice and mint)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4BC4B67B-57FB-4FF2-872D-FF4CE1F6AF16/Derivates/881DF91A-AE10-4DF0-B031-2E8D0133ABE7.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Nuoc cham dressing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 2 tbsp lime juice
- 120 g water
- 50 g fish sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 40 g palm sugar
Chicken and rice
- 250 g jasmine rice
- 1200 g water, plus extra as required
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tsp sesame oil
- 4 skinless chicken breast fillets (approx. 700 g), cut lengthways into quarters
- 3 spring onions/shallots, cut into thin slices, to serve
- 20 fresh mint leaves (approx. 2 sprigs), to serve
- 100 g cucumber, cut into thin slices, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2160.8 kJ / 514.5 kcal
- Proteína
- 46.1 g
- Carbohidratos
- 65.4 g
- Grasa
- 6.5 g
- Grasas saturadas
- 1.7 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sodio
- 3303.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
San bei ji (three cup chicken)
35min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 Min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Asian chicken noodle salad
45min
Asian dipping sauce
25 Min
Thai noodle and seafood salad
50 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Goi muc (squid salad)
45min
Chicken in yoghurt
30 Min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min