Dispositivos y accesorios
Peppers stuffed with salted cod brandade
Prep. 25min
Total 12h 45min
6 portions
Ingredientes
Salted cod brandade (stuffing) and stuffed peppers
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil100 g
-
sunflower oil100 g
-
salt cod soaked and shredded (without skin and bones)400 g
-
milk70 g
-
ground white pepper1 pinch
-
piquillo peppers, preserved (approx. 20-24 pieces), approx. 490 g net weight1 can
Red pepper sauce
-
red pepper in 2 or 3 pieces150 g
-
leek (only the white part) in 2 or 3 pieces1
-
extra virgin olive oil50 g
-
whipping cream200 g
-
salt½ tsp
-
pepper, ground2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10.13 g
Calorías
1712 kJ /
411 kcal
Grasa
33.32 g
Carbohidratos
17.59 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mediterranean Cuisine
67 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Focaccia with Sea Salt Flakes
1 godz. 40 min
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies)
1 godz. 20 min
Blueberry Jam
45 min
Honey and Blood Orange Cake
2 godz.
Charoset
10 min
Gluten and Dairy-free Tiramisu
9 godz. 20 min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 min
Grape Jelly
50 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Floating islands
40 min
Veal in tuna sauce
13 godz.
Crema catalana
40 min