Dispositivos y accesorios
Gilthead bream baked in a salt crust
Prep. 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
water for steaming700 g
-
coarse salt2000 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)1
-
extra virgin olive oil (a dash)20 g
-
lemon juice1 dash
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
45.74 g
Calorías
1268 kJ /
304 kcal
Grasa
13.49 g
Carbohidratos
0 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mediterranean Cuisine
67 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Tuna Tapenade
5min
Gluten Free Cheese Choux
1h
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Layered bread
2h 30min
Chickpea soup with spinach
40min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Asparagus Stem Soup
55min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30min
Creamy pea soup
40min
Spinach and Parmesan Soup
45min