Dispositivos y accesorios
Gluten free pasta
Prep. 30min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water plus extra for boiling60 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
613.7 mg
Proteína
20.6 g
Calorías
1020.4 kJ /
243 kcal
Grasa
5.6 g
Fibra
8.9 g
Grasas saturadas
1.4 g
Carbohidratos
44.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Gluten free plain flour
5min
Peanut butter
5min
Chicken velouté meal
40min
Béchamel sauce
20min
Rice crackers
55min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free scones
30min
Brazilian cheese puffs
20min
Almond biscotti
3h 30min
Gluten free pizza base
35min
Basic bread
1h 35min