Dispositivos y accesorios
Gluten free pasta
Prep. 30min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water plus extra for boiling60 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
613.7 mg
Proteína
20.6 g
Calorías
1020.4 kJ /
243 kcal
Grasa
5.6 g
Fibra
8.9 g
Grasas saturadas
1.4 g
Carbohidratos
44.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Chicken velouté meal
40min.
Poached eggs
25min.
Béchamel sauce
20min.
Lemon tart
2hod. 15min.
Gluten free birthday sponge cake
1hod. 10min.
Gluten free sticky date puddings
1hod. 5min.
Gluten free shortcrust pastry
1hod. 40min.
Gluten free scones
30min.
Almond biscotti
3hod. 30min.
Gluten free pizza base
35min.
Gluten free sausage rolls
2hod. 5min.
Classic mushroom risotto
30min.