Dispositivos y accesorios
Easy coconut cake
Prep. 15min
Total 1h 45min
12 slices
Ingredientes
Cake
-
unsalted butter cut into pieces, softened, plus extra for greasing250 g
-
lemon zest (1 x 4 cm), no white pith1 piece
-
raw sugar100 g
-
desiccated coconut250 g
-
eggs6
-
gluten free cornflour100 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tbsp
Custard filling
-
raw sugar40 g
-
gluten free cornflour30 g
-
egg1
-
full cream milk250 g
-
rum (optional)4 tbsp
-
pure icing sugar for dusting
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
169.5 mg
Proteína
6.6 g
Calorías
1845 kJ /
439.3 kcal
Grasa
34.2 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
24.4 g
Carbohidratos
26.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good food, gluten free
94 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Banana berry mini loaves
1h 30min
Lemon cake
2h
Raspberry and lemon flan
1h
Gluten free flatbreads
40min
Strawberry almond gelato
12h 20min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free lemon tart
2h 25min
Quick almond biscuits
35min