Dispositivos y accesorios
Apricot macadamia biscuits
Prep. 15min
Total 40min
30 portions
Ingredientes
-
desiccated coconut plus extra for sprinkling (optional)30 g
-
dried apricots100 g
-
pitted fresh Medjool dates (see Tips)200 g
-
macadamia nuts plus extra cut into halves, for garnishing150 g
-
pepitas30 g
-
ground cinnamon½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
1.9 mg
Proteína
1.1 g
Calorías
336.9 kJ /
80.2 kcal
Grasa
5.4 g
Fibra
1.6 g
Grasas saturadas
1.3 g
Carbohidratos
6.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Nourish
80 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Blueberry blondies
55min
Five seed energy bars
1h 45min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Chocolate fruit and nut squares
1h 10min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min