![Lemon and lamb pie with filo topping Lemon and lamb pie with filo topping](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/22BA94C6-64FF-4D08-AFB1-8A9085DCCE43/Derivates/3FB29696-57A3-4776-801B-E74C185BBAF8.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1500 g boneless lamb leg, cut into pieces (4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 celery stalks, trimmed and cut into thirds
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 cinnamon quill
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp plain flour
- 80 g freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)
- 2 egg yolks
- 340 g fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 400 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters (optional)
- 100 g butter, cut into pieces
- 8 sheets filo pastry
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3298.3 kJ / 785.3 kcal
- Proteína
- 59.8 g
- Carbohidratos
- 18.6 g
- Grasa
- 51.1 g
- Grasas saturadas
- 22 g
- Fibra
- 9.4 g
- Sodio
- 620.7 mg
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