Dispositivos y accesorios
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
Prep. 10min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
Filling
-
ripe pears (e.g. Conference) peeled, cored, cut in pieces (2-3 cm) (approx. 8 pears)700 g
-
water100 g
-
sugar230 g
Topping
-
hazelnuts75 g
-
baking powder1 tsp
-
plain flour200 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
desiccated coconut50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
4.4 g
Calorías
2045 kJ /
489 kcal
Grasa
25.7 g
Carbohidratos
60 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
PEARS
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Pear and Blueberry Crumble
45min
Butter with Sun-dried Tomatoes, Basil and Parmesan
10min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Pear and Walnut Cake
1h 35min
Rhubarb Crumble
55min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Carrot Cake
2h 30min
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1h 20min
Pea and Courgette Tarts
1h
Walnut Bread
2h 45min
Rice Pudding
1h