Dispositivos y accesorios
Reindeer Pear and Caramel Cupcakes
Prep. 30min
Total 2h
12 pieces
Ingredientes
Caramel Sauce
-
unsalted butter diced35 g
-
dark brown sugar65 g
-
double cream40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Cupcakes
-
pears firm, peeled, cored, cut in pieces250 g
-
unsalted butter diced100 g
-
soft dark brown sugar100 g
-
medium eggs2
-
self-raising flour300 g
-
milk250 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon (opcional)2 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Caramel Buttercream
-
sugar150 g
-
unsalted butter diced75 g
Assembly
-
mini salted pretzels broken in 2, for decorating12
-
coloured chocolate sweets red12
-
edible cake decorations (eyes)24
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
483.4 mg
Proteína
5.8 g
Calorías
1845.1 kJ /
441 kcal
Grasa
20.6 g
Fibra
2.1 g
Grasas saturadas
12.5 g
Carbohidratos
61.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Christmas with Kids
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Melting Snowman Biscuits
3h
Chocolate, Peanut and Raisin Cupcakes with Peanut Butter Icing
1h 30min
Soft and Chewy White Chocolate Chip Cookies
25min
Brain Cupcakes
1h 40min
Crocodile Cupcake Cake
2h
Spider Web Cupcakes
1h 5min
American-style Pancakes
40min
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1h 10min
Classic Banana Bread
1h 25min
Classic Flapjack
55min
Easy Chocolate Cake
1h 15min
Banana and Chocolate Chip Muffins
30min