Steamed Cod with Vizcaina Sauce
TM6 TM5 TM31

Steamed Cod with Vizcaina Sauce

4.6 ( 27 valoraciones )

Ingredientes

  • 50 g roasted red peppers, preserved
  • ½ tsp smoked paprika
  • 250 g onions quartered
  • 200 g red onions quartered
  • 100 g olive oil plus extra for greasing
  • 2 garlic cloves
  • ½ tsp fine sea salt
  • 100 g Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)
  • 1 pinch ground cayenne pepper (opcional)
  • 100 g water
  • 900 g cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless
  • 1 fresh parsley leaves only, for garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
360 kcal / 1507 kJ
Proteína
34.2 g
Grasa
21.8 g
Carbohidratos
6.9 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas