Dispositivos y accesorios
Smoky chicken thighs
Prep. 30min
Total 2h 10min
8 portions
Ingredientes
-
green tomatoes (unripe), cut into halves (see Tips)400 g
-
chipotle chillies (see Tips)3
-
garlic cloves unpeeled3
-
hot water300 g
-
cumin seeds2 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
sesame seeds50 g
-
raw unsalted peanuts100 g
-
pitted prunes50 g
-
dried Mexican oregano or Mediterranean oregano2 tbsp
-
cocoa powder1 tsp
-
Chicken stock paste1 tsp
-
water500 g
-
olive oil for frying1 tbsp
-
chicken thighs bone in and skin on8
-
ground coriander2 tsp
-
sea salt flakes2 tsp
-
fresh coriander leaves only, for garnishing5 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
784.6 mg
Proteína
36 g
Calorías
2557.6 kJ /
608.9 kcal
Grasa
48.3 g
Fibra
4.9 g
Grasas saturadas
12.8 g
Carbohidratos
6.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Chicken in yoghurt
30min
Pork vindaloo
2h 20min
Thai red pork curry
35min
Beef madras
1h 30min
Pork with black bean sauce
30min
Thai chilli chicken and basil
30min
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Vindaloo pork
5h 10min
Thai green chicken curry
30min
Quick chicken curry
35min
Thai red chicken curry
30min