Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
280
g fresh broad beans
o bien frozen broad beans (see tip) - 500 g water
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp cumin seeds
- 1 garlic clove
- 80 g onions, quartered
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 g fresh mint leaves
- 240 g tinned chickpeas, drained and rinsed (1 x 400 g tin)
- 1 Tbsp sesame seeds
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
-
plain flour, for dusting
o bien gram flour, for dusting - olive oil, for frying
- 1 lime, cut in wedges, for serving
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 1190 kJ / 285 kcal
- Proteína
- 12.8 g
- Carbohidratos
- 27.7 g
- Grasa
- 13.6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Aloo Beetroot Tikki
1h
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Vegan Burger
5h
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 Std. 20 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min