Dispositivos y accesorios
Apricot Chicken
Prep. 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
chicken thigh fillet cut into eighths1000 g
-
fried shallots50 g
-
potato starch20 g
-
dried parsley1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
onion powder1 tsp
-
celery salt½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sea salt1 pinch
-
long grain rice300 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
spring onions/green onions cut into pieces2
-
garlic clove1
-
canned apricot nectar400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tbsp
-
fresh parsley leaves only, finely chopped3 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
393.8 mg
Proteína
28.8 g
Calorías
2078.3 kJ /
496.7 kcal
Grasa
16.1 g
Fibra
2.2 g
Grasas saturadas
4.1 g
Carbohidratos
60.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Retro
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1h 5min
Curried sausages
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Apricot chicken risotto
30min
Quick and easy pork noodles
20min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Macaroni carbonara
30min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Meat feast pizza
1h 30min