Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Rice
- 1200 g water
- 200 g brown rice
Vegetable sausages
- 150 g rolled oats
- 50 g fresh mushrooms
- 200 g firm tofu, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 80 g semi sundried tomatoes, drained
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tbsp soy sauce
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 10 sprigs fresh sage, leaves only
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tbsp nutritional yeast (see Tips)
- 1 tsp xanthan gum (see Tips)
- 2 - 4 tbsp oil, for frying
- tomato sauce, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1812.2 kJ / 431.5 kcal
- Proteína
- 13.5 g
- Carbohidratos
- 47 g
- Grasa
- 19.1 g
- Grasas saturadas
- 3.2 g
- Fibra
- 9.5 g
- Sodio
- 613 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 Std. 15 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Mixed mushroom burgers
50 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Harvest nut roast with gravy
1 Std. 30 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min