![Smoked trout pasta with lemon and capers Smoked trout pasta with lemon and capers](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AC76238D-A219-493A-B542-B306510D39E0/Derivates/A4FF7974-2721-4C15-8E50-BB6668024E97.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1200 g water
- 120 g olive oil
- 350 g spaghetti
- 4 garlic cloves
- 1 - 2 fresh chillies, to taste, and deseeded, if preferred
- 2 pinches salt, to taste, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- 4 pieces lemon peel (5 x 2 cm each), no white pith
- 150 g hot smoked trout, flaked into pieces (see Tip)
- 40 - 60 g lemon juice, to taste
- 3 tbsp pickled capers, drained
- 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2837 kJ / 675.5 kcal
- Proteína
- 21.2 g
- Carbohidratos
- 65.1 g
- Grasa
- 35.6 g
- Grasas saturadas
- 6.4 g
- Fibra
- 6 g
- Sodio
- 372.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Linguine with salmon and herbs
25min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Coconut fish curry
1h 10min
Crab linguine
30 min
Thai noodle and seafood salad
50 min
Citrus seafood salad
1h
Mini pad Thai frittatas
40 min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Fish with ginger lime sauce
35 min