Dispositivos y accesorios
Tomato Soup with Burrata
Prep. 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
tomatoes ripe, quartered1000 g
-
red onion sliced (1-1.5 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves4
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing40 g
-
boiling water150 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade (see tip)½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
double cream40 g
-
burrata cheese (approx. 2 balls)250 - 300 g
-
croutons for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
742.1 mg
Proteína
18.5 g
Calorías
1544.3 kJ /
369.1 kcal
Grasa
27.1 g
Fibra
3.7 g
Grasas saturadas
12.4 g
Carbohidratos
15.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Soup Season
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Mushroom Fettuccini
40min
Salmon and Mushroom Rice
1h
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Watermelon Lemonade
5min
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Ninguna valoración
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Mince and Tatties
1h 10min
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
2h 15min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35min
Smoked Salmon Pâté
5min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min